Algemene informatie

Lestijden:
- Maandag 10.30 – 11.30 uur
- Maandag 13.30 – 14.30 uur
- Dinsdag 18.45 – 19.45 uur
- Dinsdag 20.10 – 21.10 uur
- Donderdag 20.00 – 21.00 uur

Locatie: Agnus Dei kerk in WaalreLocatie:
Agnus Dei Kerk
Koningin Julianalaan 12
5582 JV Waalre
Bij goed weer worden de lessen buiten gehouden, in de tuin van de kerk

Kosten van de lessen:
Het jaar is ingedeeld in 3 lesblokken:
• Blok 1: januari tot aan de meivakantie
• Blok 2: einde meivakantie tot aan de zomervakantie
• Blok 3: einde zomervakantie tot aan de kerstvakantie
Hier ziet u wanneer de lessen precies gegeven worden.
Elk lesblok kun je een keuze maken uit 2 betalingsmogelijkheden:
• Een lesblok-abonnement, waarbij je wekelijks les(sen) volgt a € 7,50 per les.
• Lessen via een x-lessen-kaart:

o Kosten: € 9,00 per les, het aantal lessen op een x-lessen-kaart is afhankelijk van het lesblok.
o Mocht je kaart vol zijn voor het einde van het lesblok, dan kun je natuurlijk een losse les bijboeken a € 7,50 per les.

Introductielessen:
De ervaring leert dat je pas na een periode kunt voelen wat Tai Chi Qi gong écht met je doet, daarom is er een proefperiode van 7 lessen voor de mensen die voor het eerst kennismaken met deze bewegingsvorm. De kosten voor deze 7 lessen zijn € 35,00. Deze lessen zijn geldig gedurende 7 lesweken.
Mocht je na één les niet door willen gaan dan is dat natuurlijk geen probleem, dan betaal je € 5,00 voor alleen die ene les.
Ga je wel door dan is de betaling in één keer, na de eerste les, door overboeking op bankrekeningnummer NL60 RABO 0153705175, t.n.v. M.T.A. Nieuwland, ovv voor- en achternaam.

Richtlijnen, adviezen en afspraken:
- Beoefen Tai Chi Qigong vanuit respect voor jezelf, ga niet verder dan wat goed voelt en ga niet over je eigen grens. Deelname aan de lessen is op eigen verantwoordelijkheid, als je twijfelt of Tai Chi Qigong goed is voor je gezondheid, raadpleeg dan een arts, ik ben niet verantwoordelijk voor eventueel letsel.
- Draag tijdens de lessen kleding waarin je makkelijk kunt bewegen en platte, soepele schoenen.
- Eet uiterlijk 2 uur voor aanvang van de les, lukt dat niet, eet dan iets lichts.
- Voor je eigen rust, en voor die van anderen, is het fijn als je uiterlijk 5 min van te voren in de zaal aanwezig bent. Geef je telefoon ook rust tijdens de lessen of tijdens eventuele andere activiteiten van Tai Chi Balans en Energie waar je aan deelneemt.
- Let altijd goed op je spullen, laat je spullen nooit achter in een andere (niet af te sluiten) ruimte dan de lesruimte, ik ben zowel voor, tijdens of na de lessen niet verantwoordelijk voor verdwijning, vermissing, verwisseling of diefstal van zaken en kan hier niet aansprakelijk voor worden gesteld.
- Mocht je een keer niet kunnen, dan kan je de gemiste les op een ander tijdstip (in overleg) inhalen. Als je niet kan, is het fijn als je dat van tevoren laat weten, met een appje/sms-je/mailtje/telefoontje. Mocht iemand anders een les willen inhalen dan weet ik of er plek is en hoef ik niemand teleur te stellen.
- Mocht een les van mijn kant niet door kunnen gaan, dan schuiven de vervallen lessen door naar het volgende lesblok.
- Elk lesblok kan je kiezen tussen een wekelijks abonnement en een x-lessenkaart. Zowel het wekelijkse abonnement als de X-lessenkaart zijn geldig gedurende een lesblok. De informatie over de lesblokken ontvang je voorafgaand aan elk blok. De actuele lestijden, vakanties en tarieven staan ook vermeld op deze website.
- Betalingen zijn in een keer, vooraf, bij door overboeking op bankrekeningnummer NL60 RABO 0153705175, t.n.v. M.T.A. Nieuwland, ovv voor- en achternaam.

AVG Privacyverklaring, kort samengevat:
- Tai Chi Balans en Energie verwerkt geen andere persoonsgegevens dan je op het inschrijfformulier hebt verstrekt, en dat zijn je voor- en achternaam, adres, postcode en woonplaats, telefoonnummer en emailadres.
- De contactgegevens worden gebruikt om je te kunnen informeren over alle activiteiten van Tai Chi Balans en Energie.
- De door jou verstrekte gegevens worden door Tai Chi Balans en Energie uiteraard vertrouwelijk behandeld en worden niet aan derden verstrekt, tenzij er een wettelijke verplichting is.
- Mocht je besluiten te stoppen met de lessen bij Tai Chi Balans en Energie, dan worden jouw gegevens door Tai Chi Balans en Energie na een jaar vernietigd.
- Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te laten verwijderen.
- Tai Chi Balans en Energie maakt geen gebruik van Cookies, of vergelijkbare technieken.
De uitgebreide versie van de Privacyverklaring vind je hier. (PDF file, 20 kilobyte.)

Serie foto's van een Tai Chi Qi gong oefening: De Regenboog